Boeken

Op dit moment ben ik een boek aan het schrijven dat in januari 2021 bij uitgeverij SWP wordt uitgegeven. Het boek  De achterkant van het onderwijs,  is een verzameling van gesprekken met jongeren die, om verschillende redenen, niet meer in het middelbare schoolsysteem pasten. In die gesprekken kijken we naar de bijzondere weg die zij hebben afgelegd en waar zij nu staan. Bij elk gesprek is een fotoportret van de jongere toegevoegd. Die portretten zijn door mij gemaakt. De tekst van het boek schrijf ik samen met Melanie Philips.

Eerder heb ik voor de B&A groep het boek Onderweg, vijf verhalen over persoonlijke kracht geschreven. Het zijn gesprekken met mensen die op een ongewone en krachtige manier uit een dieptepunt in hun leven zijn gekomen. Ook voor dit boek heb ik de fotoportretten gemaakt en de tekst samen met Melanie Philips geschreven.

Tekst en beeld kunnen elkaar niet alleen versterken maar ook aanvullen. Dat beeld ook taal kan oproepen en een gedachtestroom op gang kan brengen is het uitgangspunt geweest voor de twee andere boeken die ik heb gemaakt.

Het boek Naba heb ik in eigen beheer uitgegeven. Zowel de tekst als de illustraties zijn door mij gemaakt.

Het boekje Het is feest vandaag is door de Hema uitgegeven. Tekst en illustraties zijn door mij in samenwerking met een collega fotograaf geschreven en gemaakt.

In eigen beheer uitgegeven
Boeken
Boek voor B&A
Boeken
Boekje voor HEMA
Boeken